Lottery wheels

Lotery wheels ili loto sistemi se koriste prilikom igranja većeg broja kombinacija. Cilj igranja loto sistema je da se igra koncentriše na određeni dobitak pod uslovom da se zadovolji garancijski uslov sistema. Uobičajena notacija za obeležavanje sistema je oblika v,k,t,m=b što zapravo znači
v – igramo sistem koji ima v brojeva
k – izvlači se k brojeva
t – je nagrada na koju igramo
m – garancijski uslov, tj koliko brojeva trebamo da pogodimo da bi smo dobili nagradu t
b – koliko kombinacija ima sistem

Na primer 20,5,4,5=356 je sistem od 20 brojeva za igru u kojoj se izvlači 5 kuglica, ima 356 kombinacija, a uslov da bi se dobila nagrada 4-orka je da se u 20 igranih brojeva pogode svih pet izvučenih.
Primetićete da u oznaci sistema nigde ne figurira koliko je brojeva u bubnju, to za loto sistem nije bitno, dok za Vas kao igrača jeste.

Gornji loto sistem se koristi tako što od ukupnog broja brojeva Vaše loto igre izaberete 20 brojeva (uopšte ne moraju biti izabrani redom) i onda zamenite prvi izabrani broj umesto broja 1 u sistemu, drugi izabrani broj umesto broja 2 u sistemu, …, 20-i izabrani broj umesto broja 20 u sistemu, tako ste dobili sistem koji može da se ispiše na listiće i uplati.
Dakle loto sistem je šablon za pametno igranje lotoa.

Loto sistemi se još dele po tome koliko brojeva se izvlači u loto igri, pa tako Pick 5 su loto sistemi za loto igre u kojima se izvlači 5 kuglica.

Loto sistemi publikovani na lottery.co.rs su besplatni za nekomercijalnu upotrebu, za lično igranje lota.

Nije dozvoljeno kopiranje sistema i publikovanje na drugim stranicama, niti korišćenje u okviru softverskih paketa bilo komercijalnih ili nekomercijalnih bez saglasnosti autora stranice www.lottery.co.rs

Pick 3
Pick 4
Pick 5
Pick 6
Pick 7
Pick 8
Pick 9

Comments are closed.